Repatriere decedati - Servicii repatrieri decedati

Repatriere decedati Europa

Repatriere Decedati Europa - Transport Funerar International

Repatrierea decedaților constituie activitatea principală a societății noastre de servicii funerare. Însă societatea noastră oferă în plus pe lângă serviciile de repatriere decedați – transport funerar internațională, întreaga gama mă de servicii funerare precum îmbrăcarea persoanei decedate, îmbălsămarea acesteia. De asemenea avem și o gamă variată de articole funerare, astfel ca odată cu repatrierea decedaților să putem oferi familiei cele necesare înmormântării: cruce pentru mormânt, crucifixe, voaluri, etc.

        

         Procedurea de repatriere decedați este una dificilă care diferă de la țară la țară, dar presupune activități specifice și de la oraș la oraș. În baza experienței noastre bogate în acest sens vă putem oferi consultanță repatriere decedați în specificul locației în care a avut loc decesul.

        

         Pentru informații sunați vă rog la (004)0757102103 – program non-stop și astfel vă vom răspunde la întrebările dvs privind repatrierea decedaților. De asemenea putem fi contactați și pe email la contact@omegafunerarii.ro. Iar în cel mai scurt timp vă vom putea oferi răspunsuri clare și specifice la întrebările dvs privind subiectul repatriere decedați.

        

         Vă stăm la dispoziție 24h din 24, program non-stop pentru informații și efectuări repatriere decedați, sunați-ne indiferent de momentul producerii decesului. Vă punem la dispoziție cele mai bune soluții de transport funerar internațional – repatriere decedați.

        

         Semnificativ în procesul de repatriere decedați este faptul de a ne anunța telefonic cât mai repede de faptul că a avut loc decesul. Este important acest lucru pentru a vă putea spune care sunt pașii de urmat și ceea ce trebuie făcut în așa fel încât să vă putem fii aproape din prima clipă și să vă scutim de stresul înțelegerii a ceea ce trebuie făcut în repatrierea decedaților. Vă spunem lucrul acesta deoarece nu orice firmă de pompe funebre – servicii funerare cunoaște s-a confruntat cu situația repatrierii decedaților și astfel multe dintre acestea nu cunosc ceea ce trebuie făcut pentru ca repatrierea decedaților să aibe loc în condițiile impuse de lege.

        

         Vă suntem aproape și astfel puteți să ne contactați la orice oră iar noi vă vom fi un sprijin real în demersul de repatriere decedați.

Adresa de contact

Str. Primariei, Nr. 8
410209 Oradea, Bihor
Orange: +40.757 102 103
Vodafone: +40.729 672 396
Email: contact@omegafunerarii.ro
IBAN: RO86BTRL00501202R17720XX
CIF: RO25042109
J: 05/130/09

Transport Funerar

Repatriere decedati - Transport Funerar Intern și Internațional.
Oferim soluții de transport funerar terestru sau aerian. Sicrie speciale destinate repatrierii persoanelor decedate.

Repatriere Decedati - Informatii


Repatriere decedati consultanta. Oferim consultanta de specialitate privind repatrierea decedatilor din Europa oriunde in Romania. Ne puteți contacta telefonic la tel: 0757102103 – non stop – sau pe email la adresa contact@omegafunerarii.ro

DMCA.com